Futboll

Drita mbyll bashkëpunimin me trenerin Akis Vavalis

Klubi  FC DRITA dhe treneri Akis Vavalis kan ndërpre bashkëpunimin me marrëveshje të dyanshme.
Rezultati i ndeshjes së sotme ishte ajo që uli palët për të analizuar situatën dhe për të gjetur një zgjidhje më të mirë për klubin.

Nga të dy taboret u dakorduan që është momenti që të jetë një energji e re në krye të skuadrës.

Klubi jonë FC DRITA e falënderon trenerin Vavalis dhe stafin e tij për përkushtimin dhe profesionalizmin e treguar gjatë kësaj periudhe dhe ju dëshiron suksese.

FC DRITA

You Might Also Like