Futboll

Drita ndërprenë të gjitha aktivitetet e grupmoshave për një kohë të pacaktuar

Për shkak të vendimit nga Qeveria e Kosovës për ndërprerjen e mësimit nëpër shkolla, në mënyrë të parandalimit nga coronavirusi, duke e respektuar këtë vendim edhe ne si klube do t’i ndërprejmë të gjitha aktivitetet e grupmoshave për një kohë të pacaktuar.

Njëherit apelojmë tek të gjithë fëmijët që të bëjnë kujdes dhe ti praktikojnë udhëzimet nga instituti i shëndetësisë!

Stafi i klubit ju dëshiron shumë shëndet të gjithë fëmijëve!

Për shkollën e futbollit FC DRITA

You Might Also Like