Futboll

Drita ndërpret bashkëpunimi me Lucas Cardoso!

Drita ka ndërpre bashkëpunimin me sulmuesin e krahut të majt Lucas Cardoso!

Cardoso erdhi në formë huazimi nga Partizani i Tiranës, por që nuk arriti të adaptohet në ekipin tonë dhe me marrëveshje të dyanshme palët janë dakorduar që ta ndërprejnë bashkëpunimin!

Klubi jonë i dëshiron shumë suksese në vazhdim të karrierës Cardosos!

Good luck Lucas!

FC DRITA⚪️?

You Might Also Like