Futboll

Drita – Ulpiana do të zhvillohet pa tifozë

Ndeshja e fundit kampionale

FC DRITA – KF Ulpiana
E diele, ora 15:00

Ndeshja e 36-të zhvillohet në Stadiumin e Qytetit në Gjilan  pa praninë e tifozëve.

Sipas FC DRITA, për shkak të kushteve në stadium dhe me vendim të Policisë së Kosovës kjo ndeshje do të zhvillojet pa praninë e tifozëve.

FC DRITA⬜🟦

You Might Also Like