Sportet luftarake

Elhami Shabani sportist i palodhshëm

Sot është bërë shpallja e sportistëve më të mirë në komunën e Gjilanit për periudhën qershor 2017 – qershor 2018, ne mesin e tyre pa dyshim se ishte edhe kampioni i Kosovës, kampioni mbarëkombëtar, reprezentuesi i Kosovës, trajneri dhe garuesi i klubit tonë Elhami Shabani (UKI).
Ky është vetëm një çmim tjetër që tregon për punën e palodhshme qe e bënë sportisti Elhami Shabani.
Kryesia e klubit dhe kryetrajneri Blerim Hajdari dhe trenjerja Albiona Asllani e urojnë për këtë Çmim dhe i dëshirojnë edhe shume suksese ne vazhdim.

You Might Also Like