Sportet luftarake

Shtatë gjilanas në Botërorin e Karatesë për të rinj në Spanjë

Në Spanjë, në qytetin Tenerife, prej 25 deri më 29 tetor 2017 do të mbahet Kampionati Evropian në Karate për kadetë,  juniorë dhe të rinj  nën moshën 21- vjeçare, ku Kosova do të përfaqësohet me 16 garues, shtatë nga të cilët janë nga Gjilani.

Karatenë gjilanase në këtë ngjarje të mëdha të këtij sporti atraktiv do ta përfaqësojnë garuesit: Tahir Ajvazi, Vlera Qerimi, Dren Hajdari, Vesa Ibrahimi, Omer Sahiti, Edisa Beka dhe Bunjamin Shabani.

 

You Might Also Like