KRONIKË E ZEZË

FC Drita ngushëllon familjet që humbën më të dashurit e tyre në aksident

TELEGRAM NGUSHËLLIMI
Me pikëllim morëm lajmin për aksidentin tragjik të autobusit nga Maqedonia e Veriut, i cili ndodhi në Bullgari.
Klubi ynë, FC DRITA ndan dhimbjen dhe shpreh ngushëllime të sinqerta për familjet që humbën më të dashurit e tyre, ndërsa lutemi për shëndetin e të mbijetuarve.

You Might Also Like