KRONIKË E ZEZË

SC Gjilani: Bashkëndjejmë dhimbjen me familjarët e atyre që humbën jetën në aksidentin tragjik në Bullgari

Telegram ngushëllimi
Në këto momente trishtimi dhe pikëllimi të thellë, bashkëndjejmë me familjarët e atyre që humbën jetën në aksidentin tragjik në Bullgari.
Lutemi për shërim sa më të shpejtë të të lënduarve.
Me nderime, SC Gjilani!

You Might Also Like