Futboll

Georgiev: Ftesa nga Drita më gëzoi shumë

Dilyan Georgiev pas nënshkrimit me klubin FC Drita

Kur mora ofertën nga FC Drita, nuk mendova nëse duhet ta pranojë apo jo! E pranova menjëherë sepse e dija se sa ekip i madh është Drita dhe gjithmonë ka një synim për të luftuar për kampion dhe për gara europiane që për çdo futbollist është një shans shumë i mirë.

Për pak ditë sa jam me ekipin, shoh që gjithqka është shumë profesionale dhe ajo qka është më e rëndësishmja ekipi më priti shumë mirë.
Është një ekip në një nive të lart për qka jam shumë i lumtur që jam pjesë e këtij grupi.
Do të angazhohem shumë që të ndihmoj klubin në qdo moment.

You Might Also Like