KRONIKË E ZEZË

Gjatë një jave 30 persona të arrestuar

Statistika për periudhën kohore nga data 15.09.2021 deri më 21.09.2021

Incidente ——————————————— 30

Persona të arrestuar dhe të ndalur ————————– 20

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 14

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 20

Tiketa ———————————————————– 996

Aksident me fatalitet —————————————— 0

You Might Also Like