KRONIKË E ZEZË

Gruas i vërsulet me thikë

“Dhunë në familje”

Ankuesja F.K.SH. me banim në Gjilan ka raportuar policisë së Kosovës se bashkëshorti i saj /i dyshuari M.K.SH. gjatë dy muajve të fundit rregullisht ushtron dhune psikike dhe fizike ndaj saj të cilës i është vërsulur me thike por nuk fatmirësisht nuk e ka lënduar.

Tek shtëpia e te dyshuarit gjatë bastisjes është gjetur një thikë për te cilët dyshohet se i ka kërcënuar familjaret.

I dyshuari është arrestuar nga ana e policisë, është intervistuar në bazë të procedurave ligjore dhe me vendim te prokurorit ndalohet për 48 orë.

Rasti procedohet në PTH

You Might Also Like