LAJME

Hyseni: Erdhëm për tri pikë, morrëm një

Alban Hyseni, ndihmëstrajner i Gjilanit

“Ne nuk kemi ardhur për mos t’u mposhtur, por në Prishtinë kemi ardhur për të fituar. Gjatë gjithë ndeshjes nuk kemi bërë as zhagatje të lojës as ndërprerje të shpeshta, pra kemi ardhur këtu për t’u paraqitur sa më mirë dhe për ta fituar ndeshjen. Ndoshta në minutat e fundit skuadra si rrjedhojë e lojës u kthye mbrapa, por asnjëherë nuk e kemi menduar barazimin, por vetëm fitoren”, tha Alban Hyseni.

You Might Also Like