Gjilan

Ilir Tahiri zgjidhet kryetar i Komisionit për Vlerat e Luftës në kuadër të degës së PDK-së

Veteranët e UÇK-së, invalidet, familjet e dëshmorëve, dhe të burgosurit politik janë shembuj të guximit dhe rezistencës. Ata kanë treguar përkushtim të jashtëzakonshëm ndaj vendit të tyre dhe idealeve të tyre. Përvojat e tyre janë të rëndësishme për të kujtuar dhe për të mësuar nga historia, duke u përpjekur të sigurojnë që luftërat dhe shkeljet e të drejtave të njeriut të mos përsëriten në të ardhmen.
Veteranët e luftës, invalidet, familjet e dëshmorëve, dhe të burgosurit politik meritojnë respektin dhe mirënjohjen tonë. Ata janë heronj të vërtetë që kanë sakrifikuar shumë për të mbrojtur lirinë dhe drejtësinë.
Sot bashkë me këta kategori të rëndësishme themeluam komisionin për vlerat e luftës në kuadër të degës së PDK-së në Gjilan, kryetar i të cilit u zgjodh Ilir Tahiri, ndërsa sekretar Ahmet Daku.

You Might Also Like