Te ndryshme

Ilmi Mustafa u uron krishtlindjet të gjithë miqëve të besimit katolik

Të dashur miq të besimit katolik,
 
Me rastin e Kërshëndellave, ju uroj nga zemra për më shumë begati e harmoni, suksese e lumturi për ju dhe familjet tuaja.
I bashkohemi si çdo herë gëzimit që sjellë kjo festë e besimit në vlera hyjnore dhe njerëzire, në kultivimin e paqes dhe respektit mes njerëzve e vendeve të ndryshme pavarësisht kombësive, racave, ngjyrës etj.
Pritshi edhe shumë të tjera festa me shëndet e gëzime në familjet tuaja!
I juaji, Ilmiu!

You Might Also Like