ARSIMI

Ja fituesit e Garave të Fizikës në Komunën e Gjilanit

Në qytetin e Gjilanit janë mbajtur garat e Fizikës për klasat e IX, X, XI, XII.

Në këtë garë morën pjesë nxënës nga të gjitha shkollat e Komunës së Gjilanit. Kjo garë u organizua me koordinimin e Shoqatës Kosovare të Fizikës dhe Drejtorisë Komunale të Arsimit në Gjilan. Me këtë rast, edhe njëherë, u dëshmua që DKA, Gjilan, është në përkrahje dhe mbështetje të vazhdueshme të nxënësve dhe mësimdhënësve të suksesshëm të shkollave të komunë sonë. Gjithashtu, përmes kësaj gare, doli në pah që Komuna e Gjilanit ka nxënës të shkëlqyer dhe me potencial të madh për një të ardhme të ndritur në fushën e shkencës dhe dijes.

Nxënësit fitues janë:

  • Klasa IX

Vendi i parë; Eriola Fejzullahu, SH. F, M.U “Selami Hallaqi”

  • Vendi i dytë; Olsa Jerliu, SH. F, M.U “Selami Hallaqi”
  • Vendi i tretë; Yllza Hasani, SH. F, M.U “Selami Hallaqi”
  • Klasa X

Vendi i parë; Erion Rexhepi, Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”

Vendi i dytë; Seid Murati, Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”

Vendi i tretë; Diar Keka, Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”

  • Klasa XI

Vendi i parë; Artin Limani, Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”

Vendi i dytë; Artina Limani, Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”

Vendi i tretë; Viola Bunjaku, Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”

  • Klasa XII

Vendi i parë; Olti Bajrami, Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”

Vendi i dytë; Melos Hajrullahu, Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”

Vendi i tretë; Dilon Latifaj, Gjimnazi Natyror “Xhavit Ahmeti”

Falënderime të mëdha për koordinatoren e garës, Prof. Doruntina Zogiani Kllokoqi,

You Might Also Like