Futboll

Ja me sa ndeshje moslojë është dënuar Muhamet Dubova i SC Gjilani

Lojtari i SC ”Gjilani” me nr fanelle 21, Muhamet Dubova dhe nr ID.000960M01. Ndërhyrje e rrezikshme ndaj lojtarit kundërshtar, për çka ishte ndëshkuar me karton të kuq direkt. Sipas raportit të gjyqtarit kryesor të ndeshjes Gjilani – Llapi. Bazuar në nenin 39 paragrafi 3 të Rregullores disiplinore; Dënohet me 2 (dy) ndeshje mos lojë sipas radhës të organizuara nga FFK.

You Might Also Like