Gjilan

Ka ndërruar jetë avokati Isuf Ajeti

Ka ndërruar jetë avokati Isuf Ajeti. Lajmin e kanë bërë të ditur familjarë të të ndjerit që kanë shkruar:

“Të Allahut jemi dhe tek Ai do të kthehemi”

Të dashur familjarë, shokë e dashamirë, me pikëllim te thellë ju njoftojmë se sot me datën 23.04.2024 ka ndërruar jetë më i dashuri jonë,
Avokat – Isuf Ilaz Ajeti.

Allahu e meshiroftë!

Varrimi bëhet neser me date 24.04.2024 në fshatin Llovcë-Gjilan, me drekë ora 13:00 kurse e pamja për burra dhe gra zgjatë 4 ditë dhe mbahet tek Restaurant “Nora” ne lagjen Gavran (përballë Restaurant Parajsa).

Me respekt,
Familja Ajeti.

You Might Also Like