ARSIMI

Ka ndërruar jetë Igballe Hajda Salihu, mësuese në pemsion

Sot, më datë 09.01.2024, ka ndrruar jetë mësimdhënësja në pension Igballe Hajda Salihu.
E lindur më datë 30.03.1957 në Rahovec, mësimdhënësja Igballe filloi punën në shkollën tonë më datë 07.09.1990. Që atëherë mbahet mend si një ndër mësimdhënëset më punëtore dhe më të hareshme. E buzeqeshur si gjithmonë do të mbahesh mend mësuesja Igballe. Ngushëllimet më të sinqerta për mësuesen Igballe!
Ishe dhe do të mbetesh model i mësueses së përkryer!
Jemi me fat që ishe pjesë e shkollës sonë dhe kolege e shoqe shume e dashme, të tillë janë edhe nxënësit që kaluan nëpër duar tuaja.
Shpirti yt i bardhë ,pushoftë i qetë me dashnin e zotit!
Drita Maliqi

You Might Also Like