Gjilan

Ka ndërruar jetë në moshë të re Bledionë Muji

Ka ndërruar jetë në moshë të re Bledionë Muji

 

Në moshë të re ka ndërruar jetë Bledionë (Behar) Muji është bërë e ditur nga familjarë të të ndjerës.

 

Në njoftimin mortor familjarë të të ndjerës kanë shkruar:

 

Me pikëllim të thellë njoftojmë farefisin, miqtë, dashamirët, shokët dhe shoqet, se sot ndërroi jetë më e dashura jonë, vajza, motra, mbesa, shoqja, Blediona (Behar) Muji.

Për varrimin e të ndjerës do të ju njoftojmë me kohë!

 

You Might Also Like