Gjilan

Ka ndërruar jetë veprimtari Sadik Berisha

Sot (23.12.2023) ka ndërruar jetë në moshën 55-vjeçare, veprimtari Sadik Berisha.

Njoftimi është dhënë nga familjarët e tij.

Sadik Berisha ishte i lindur në datën 08.03.1968, në fshatin Sfircë, Komuna e Dardanës (Kamenicës).

Sadiku që në moshë të re u aktivizua në levizjet ilegale kundër pushtetit të atëherëshëm.

Edhe pse shumë i ri në moshë, ai jipte kontributin e tij me ato kapacitete që ekzistonin në atë periudhë kohore dhe mundësitë që kishin, deri në një moment kur u detyrua të migronte në Zvicër.

Varrimi bëhet ditën e hënë (25.12.2023) në varrezat e qytetit në Gjilan, me namazin e Ikindisë.

Gjithashtu të hënën, nga ora 12:00 do të mbahet një mbledhje përkujtimore në teatrin e qytetit të Gjilanit, nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Gjilan.

You Might Also Like