Gjilan

Ka ndërruar jetë zyrtari komunal, Bilall Dauti

Ka ndërruar jetë Bilall Dauti, koordinator i Drejtorisë së Inspeksionit në Gjilan, kjo është bërë me dije nga familja e tij përmes rrjeteve sociale.
Ky është postimi:
Familiarë, miq dhe dashamirë, me dhemje dhe pikëllim të thellë ju njoftojmë se ka ndërruar jetë babai im Bilall Nebi Dauti.
Për varrimin e të ndjerit ju njoftojm me kohë!

You Might Also Like