Sportet luftarake

Klubi i Karatesë “AS” Gjilan me 6 – Garues, 6 – Kampionë në Turneun Memorial “Haki Ibërdemaj” – Pejë

Të shtunën më: 22.04.2017 në Pejë, është organizuar Turneu Memorial Ndërkombëtar “Haki Ibërdemaj” Klubi i Karatesë “AS” nga Gjilani mori pjesë me 6 – Garues dhe fitoj 7- Medalje, ku 6 – prej tyre jan të Arta! 1. Peon Musmurati Kampion në KATA 7-vjeq 2. Elion Musliu Kampion në KATA 9-vjeç. 3. Elorinë Musliu Kampione në KUMITE -40 kg. 11-vjeç. 4. Belinë Rashiti 2 x Kampione në KATA & KUMITE -47 kg. 13-vjeç. 5. Hatigje Zejnullahu Kampione në KUMITE -47 kg. Kadete 14/15-vjeç. 6. Elsa Bilalli Nënkampione në KATA 7-vjeç. A.Beqiri – Trajneri i klubit AS, është shumë i kënaqur me paraqitjen e garuesve te tij, dhe falënderon prindërit për kontributin e tyre rreth klubit.

 

You Might Also Like