Muzikë

Koncert kulturo-artistik për Ditën e Çlirimit të Gjilanit

Koncert kulturo-artistik për Ditën e Çlirimit të Gjilanit

Për nder të Ditës së Çlirimit të Gjilanit, në kuadër të aktiviteteve është mbajtur edhe
koncerti kulturo-artistik nga Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Gjilani”, në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport.

Nënkryetarja e Komunës së Gjilanit, Leonora Morina Bunjaku, ka folur në emër të kryetarit Alban Hyseni.

Po ashtu ishte edhe drejtori për Kulturë, Rini dhe Sport Kushtrim Zeqiri e zyrtarë të tjerê.

Pjesëmarrës ishin edhe ansambet “Bajram Shabani” nga Kumanova, ai “Anamorava” nga Vitia.

Po ashtu u bë edhe parakalimi i të rinjve dhe të rejave me veshje kombëtare nëpër qytetin e Gjilanit.

Për kontributin e dhënë në fushën e artit e kulturës është ndarë mirënjohje për kryetarin e Komunës Alban Hyseni, për dejtorin e Kulturës dhe Sportit Rinor Kushtrim Zeqiri e të tjerëve.

You Might Also Like