Viti

Kryeministri Albin Kurti  vizitoi Fabrikën e Stiroporit “Daka Therm” në Pozharan

 

Në vazhdën e vizitave që po u bënë  objekteve prodhuese dhe zhvillimore  në komuna të Kosovës ,Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, I shoqëruar edhe nga  ministri i Financave, Hekuran Murati,  kanë qëndruar sot edhe në Viti.

Gjatë kësaj vizite  Albin Kurti ka vizituar fabrikën e styroporit dhe styrodorit “Daka Therm” në Pozharan ku është njohur me punën dhe prodhimin e kësaj kompanie njërës nga më të njohurat në Kosovë.

Kjo Kompani është një nga përfituesit e subvencionimit të kredive investive, si pjesë e masës 2.1 të Pakos së Ringjalljes Ekonomike.

Në këtë vizitë i pranishëm është parë edhe kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti.E Kurti ka inkurajuar këtë kompani që edhe në të ardhmën të vazhdoi me prodhim kualitativ dhe cilësor si deri me tani.Aziz Zuka

You Might Also Like