Viti

Kur punohet shkel e shko!

Dite me pare ne fshatin me te madhe te komunes se Vitise dhe njeri nder me te medhat ne Kosove,nga nje kompani operator eshte shtruar nnje shtrese e asfalit te ri  ne qender te fshatit ne nje gjate rreth 1.kilometre.Pergatitja e per shtruarjen e shtreses se asfalit te ri zgjaten rretj dy jave e bizneset per kete periudhe u demtuan dukshem ne afarizmin e tyre.

Por qytetaret nuk jane te  knaqur aspakt me ciklesine dhe kualitetin e asfaltit sepse pas nje jave asfalti nisi te demgtohet.Keshtu sic shifet edhe ne fotografite tona u krijuan gropa ne disa vende dhe kjo I iritoi dhe po I iriton qytetaret te cilet aspak nuk jane te knaqur me punet qe ka bere operatori Kompania “Rahovica”nga Ferizaj.

Pronaret e bizneseve dhe qytetaret kerkojne pergjegjesi nga Kompanija e cila jo vetem qe sipas tyre por edhe sic shifet ne fotot tona ,asfaltimi ishte jo I kualitetit te duhur por edhe trashsia e shtreses se asfaltit ishte diku vetem rreth 4 centimetra e duke pas parasysh se kjo rruge eshte regjionale dhe kompetente per ndertimin e saj eshte Ministria e Infrastruktures  e qeverise aktuale,kerkojne nga kjo ministria qe te vine ketu dhe vet te binden per kete pune qe eshte bere shkel e shko dhe pyesin se a ka pas ndonje organ mbikqyteres  qe ka percjell punen e saj.Kerkesa e tyre eshte qe organet kompetente te Ministrise te veprojne sa me shpejte sepse asfati nuk do te qendron shume dhe prap do te krijohen gropa dhe demtime tjera sikur keto ekzistuese.Aziz Zuka 

You Might Also Like