Sportet me dorë

KV Drita fiton bindshëm ndaj Fushë Kosovës

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 2-të
KV DRITA – KV Fushë Kosova 3-0
(25:15, 25:14, 25:16)
Statistikat e lojtareve:
KV DRITA
Loresa AVDYLI: 16 pikë
12 të fituara nga 27 sulme me 44%,
2 shërbime,
2 llok dhe
4 pikë të humbura
Venera KADRIU: 12 pikë
11 të fituara nga 28 sulme me 39%,
1 bllok
7 pranime me 71% dhe
7 pikë të humbura
Dhuratë SYLEJMANI: 9 pikë
8 të fituara nga 19 sulme me 42%,
1 shërbime,
21 pranime me 48% dhe
5 pikë të humbura
Vlora BERISHA: 7 pikë
2 të fituara nga 10 sulme me 20%,
3 bllok
2 shërbime dhe
1 pikë të humbura
Melek ERBUĞA: 7 pikë
3 të fituara nga 4 sulme me 75%,
2 shërbime
2 bllok dhe
pikë të humbura s’ka
Valmira RAMADANI: 6 pikë
5 të fituara nga 12 sulme me 38%,
1 bllok
2 pikë të humbura
Adelajda PRENGA:
8 pranime me 62% dhe
1 pikë të humbur
Agnesa HAJDARI:
5 pranime me 40%

You Might Also Like