Gjilan

LDK ngushëllon familjen Pireva

Telegram ngushëllimi
E nderuara familje Pireva,
Me pikëllim të thellë e mora lajmin për ndarjen nga jeta të Hajrulla Pirevës, pinjoll i familjes së Bejtë Pirevës, kryengritësit më të njohur shqiptar në Anamoravë dhe udhëheqësit ushtarak në kryengritjen antikomuniste, i dekoruar me Medalje të Lirisë nga presidenti i Kosovës dhe ai i Shqipërisë.
Hajrulla Pireva më nuk do të jetë në mesin tonë fizikisht, por do ta kujtojmë gjithmonë për kontributin e tij të madh për të mirën e përgjithshme.
Ngushëllimet më të sinqerta familjes, shokëve, miqve e farefisit.
Lamtumirë, miku im!

You Might Also Like