Sporte të tjera

Mbahet gara në motoçiklizëm Enduro Race 2019 – “Ilir Balaj & Manuel Herzog”, ja më të mirët!

Gjilan, 14 tetor 2019 – Me mbështetjen e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport të Komunës së Gjilanit, në Stanishor është mbajtur me sukses gara e motoçiklizmit Enduro Race 2019 – “Ilir Balaj & Manuel Herzog”.

Hapjen e ka bërë kryetari Federatës së Motoçiklizmit të Kosovës, Nuhi Llugaxhiu dhe drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport në Gjilan, Deniza Limani.

Kategoria E 1 125 2t – 250 4t

1. Meriton Rexhaj Vendi 1

2. Agron Kelmendi Vendi 2

3. Valon Gajtani Vendi 3

Kategoria E 2 250 2t – 450 4t (Profi)

1. Alban Beqiri Vendi 1

2. Arbnor Ukaj Vendi 2

3. Albion Sylaj Vendi 3

Kategoria E 3 Hobi ( 16/17-vj + 40 vj.)

1. Shukri Maliqi Vendi 1

2. Riad Haliti Vendi 2

3. Lulzim Hysenaj Vendi 3

 

Klubi më masovik me më së shumti garues pjesëmarrës në garë shpallet MotoCross THERANDA – 11 garues pjesëmarrës

 

You Might Also Like