ARSIMI

Ministria merr vendim për ndalimin e përdorimit të telefonave celularë gjatë procesit mësimor

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka marrë vendim për të ndaluar përdorimin e telefonave celularë gjatë procesit mësimor në të gjitha shkollat e Kosovës. Ky vendim u dedikohet mësimdhënësve dhe nxënësve në të gjitha institucionet parauniversitare në Republikën e Kosovës.

Sipas ministrisë një veprim i tillë është ndërmarrë me qëllim të mbarëvajtjes së procesit mësimor në shkolla dhe ngritjes së cilësisë në arsim.

Ja vendimi:

You Might Also Like