Te ndryshme

Nazim Gagica: Ukë Blakaj e Ilmi Mustafa, janë dy emrat me të cilët idetifikohet Aleanca në Gjermani

Ukë Blakaj e Ilmi Mustafa, janë dy emrat me të cilët idetifikohet Aleanca në Gjermani. Këta dhe shumë bashkatëdhetar tanë, aktivistë e veprimtarë të devotshëm janë shëndërruar në adresë kryesore të Aleancës në diasporë, të cilët gëzojnë respekt të jashtëzakonshëm në mesin e shqiptarëve në Gjermani, respekt ky i fituar me mund dhe jo natyrshëm.
Uka e Ilmiu e bëjnë Aleancën të frymoj ndryshe, jo vetëm në Gjermani por edhe në Kosovë, përkatësisht në Istog e Gjilan.
Istogu është me fat që ka një kandidat për kryetar si Ukë Blakaj, një shans i mirë për zhvillimin dhe përparimin e Istogut, sikurse Aleanca në Gjilan që ka në mesin e saj një mërgimtar shembull si Ilmiun.
Krenar që jemi miq e rrugëtojmë bashkë politikisht!

You Might Also Like