Gjilan

KV Drita ngushëllon familjen Kadriu dhe Murseli

Telegram i KV Drita:
Me pikëllim të thellë morëm lajmin për ikjen në amshim të engjullit të vogël Noah Murselit, djali i ish lojtares Blorenta Kadriu dhe ish-presidentit Valon Murseli si dhe nipin e lojtares aktuale Venera Kadriu.
Në këto momente të vështira për familjen Murseli dhe Kadriu, qëndrojmë afër familjeve për të ndarë dhimbjen së bashku dhe lutemi që Zoti tu ju jap forcë familjeve Murseli dhe Kadriu, ndërsa engjullin e vogël ta dërgoj në parajsë.
Ngushëllime më të sinqerta gjithë familjarëve, miqve, shokëve dhe farefisit.
RIP Noah🕊️

You Might Also Like