Te ndryshme

Ndërroi jetë Sehar Ebibi, pronar i ëmbëltores Kanita në Tërnoc

Pas një sëmundje të shpejtë por të rëndë, në spitalin e Nishit, sot në mëngjes, në moshën 38 vjeçare ka ndërruar jetë Sehar Ebibi.

I ndjeri ishte pronar i ëmbëltores Kanita në qendër të fshatit.

Ishte i dashur për të gjithë. Gjithmonë i buzëqeshur dhe në shërbim të klientëve. Pa hezituar t’i ofrojë ndihmë të njohurve dhe të panjohurve. Shok dhe dashamirë i vërtetë.

La pas vetes bashkëshorten dhe dy fëmijë.

Vorrimi do të bëhet të hënën (08.07). Për kohën e saktë opinioni do të njoftohet me kohë.

Ngushllime familjes, shokëve, dashamirëve dhe të gjithë atyre që e njohën.

You Might Also Like