Gjilan

Ndërron jetë afaristi i njohur Enver Ismajli

Sot në orët e mengjesit ka ndërruar jetë në moshën 59- vjeçare, afaristi i njohur gjilanas Enver Ismajli. Enver Ismajli ishte afarist i njohur gjilanas, i cili me sjelljet e tija ishte shembull se si duhet respektuar qytetarin. Vdekja e tij e hershme do të lë zbrastira të mëdha në familjen e tij dhe tek qytetarët.

You Might Also Like