Viti

Në 42-vjetorin e rënies është përkujtuar dëshmori Sherif Frangu

Për të kujtuar jetën dhe veprën e tij, u bënë homazhe tek varri i dëshmorit në varrezat e fshatit Sllatinë, ku pos familjarëve dhe të afërmeve, kurora lulesh vendosen edhe udhëheqës të Institucioneve komunale të Vitisë, bashkëveprimtarë të tij, këshilli i fshatit, udhëheqës të shkollës etj.

Sherif Frangu, u vra me 3 prill të vitit 1981 në demonstratat e organizuara në Ferizaj.

You Might Also Like