Gjilan

Në Gjilan vazhdon Java e Gruas “ Ne për Ato”

Gjilan, 6 mars 2024 – Javën e Gruas “ Ne për Ato”  në Gjilan ka vazhduar me një tryezë diskutimi me gratë ndërmarrëse me temën “Pavarësia financiare sjell barazi” me gratë e suksesshme si dhe me gratë në fillimet e tyre.

“Shkëmbim përvojash, rrjetizim, bashkëpunim si dhe përkushtim i institucioneve në përkrahje te fuqizimit të bizneseve”, ka thënë nënkryetarja e Komunës, Leonora Morina – Bunjaku.​

Ajo bëri të ditur se kanë vazhduar me vizita te gratë ndërmarrëse si dhe strehimores “Liria”

“Me gruan dhe për gruan, në të gjitha sfidat!”, është shprehur ajo.

You Might Also Like