Gjilan

Nëntori i lavdisë kombëtare, muaji që grumbullon një numër të madh datash e ngjarjesh historike

Nëntori i lavdisë kombëtare, muaji që grumbullon një numër të madh datash e ngjarjesh historike.
Urime të gjithë shqiptarëve kudo që jetojnë e veprojnë dita e flamurit, ditëlindja e komandantit legjendar, Adem Jashari, si dhe dalja publike e UÇK-së.
Ditët më të mira për shqiptarët i kemi përpara. Le të bëhemi bashkë për më mirat për të gjithë neve!
Nazim Gagica, kryetar i degës së AAK-së

You Might Also Like