Futboll

Nga kryeqyteti i sportit, Lutfi Haziri uron Dritën dhe Gjilanin

#Drita kampion, #Gjilani ncnkampion. Dy gjigantët e qytetit do ta pushtojnë Europën.

Urime titullin e kampionit së Superligës lojtarëve të Dritës, kryesisë, Intelektualëve dhe presidentëve të klubit, z. Flamur Bunjaku e z. Valon Murseli.

Urime, po ashtu, lojtarëve të SC Gjilanit, kryesisë, Skifterave dhe presidentit të klubit, z. Florim Zuka, për sigurimin e pjesëmarrjes në
garat europiane.

Përshëndetje nga Kryeqytetit i Sportit!

You Might Also Like