Libri

NJË DITË

Sadete Tërnava – Osmani

NJË DITË

Një ditë do ta kujtoj këtë ditë
Do ta shoh si në pasqyrë
Kafenenë në Agmi
Fjalët njëorëshe për të e për ty
Dhe s’di në do t’më pëlqejë çfarë lashë aty

Atë ditë kur do t’kujtohem për pemët që sot s’i shijova
Sigurisht kam për të qeshur me pendim
Për mollat e dardhat
Atë rrush Rahoveci
Pse u hamenda
Ah pse i lashë aty

You Might Also Like