Viti

Njësiti i LMT-së i KFOR-it nderon me mirënjohje kryetarin Sokol Haliti

Njësiti i LMT-së i KFOR-it amerikan nderon me mirënjohje kryetarin Sokol Haliti

Ekipi për Monitorim dhe Ndërlidhje të KFOR-it amerikan (LMT) në Viti, ka nderuar me mirënjohje sot, kryetarin e komunës së Vitisë Sokol Halitin, në shenjë respekti për bashkëpunimin e shkëlqyer.Aziz Zuka

You Might Also Like