Futboll

P𝐫𝐞𝐤𝐚𝐳𝐢: 𝐏𝐮𝐧ë, 𝐩ë𝐫𝐤𝐮𝐬𝐡𝐭𝐢𝐦 𝐝𝐡𝐞 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐳𝐡𝐢𝐦 𝐩ë𝐫 𝐭’𝐢 𝐚𝐫𝐫𝐢𝐭𝐮𝐫 𝐬𝐲𝐧𝐢𝐦𝐞𝐭

“Kemi një ekip të mirë dhe besoj se do t’ia dalim. Duhet punë dhe përkushtim, por kemi pranuar disa kompromise dhe jemi bashkë për t’i arritur synimet tona. Siç është I njoftuar I gjithë opinioni falë vullnetit të mirë të tifozëve, punëtorëve dhe presidentit të klubit jemi kthyer me kompromiset që i kemi bërë ku jemi ndarë të kënaqur të gjithë lojtarët për të vazhduar të arrijmë objektivat që i kemi para vetes”, ka thënë Arbër Prekazi para mediave.

You Might Also Like