Futboll

Skifterat, 23 vite dashuri për SC Gjilanin

23 VJET JETË !

Jemi në ditët e shënimit të 23 vjetorit të tiffogrupit tonë.

Për 23 vite veprimtari, Skifterat kanë qenë dhe do të jenë nderi i klubit të Gjilanit, të cilin vazhdojmë t’a dashurojmë dhe mbrojmë njejt si në ditët e para !

Gjenerat pas gjenerate, vitë pas viti, kemi kultivuar frymën e dashuris për ngjyrat e klubit, duke vazhduar të jemi të pamposhtur.

Për 23 vite përmes aktiviteteve të ndryshme humanitare, qytetare e kombëtare kemi qenë aty sa herë që ka qenë nevoja !

Do të vazhdojmë të jemi edhe për shumë vite ata të cilët mbrojnë nderin e klubit dhe qytetit, për të cilin kemi sakrifikuar në vazhdimsi.

Gjilani dhe Skifterat dashuri që kurrë nuk shterret !

Skifterat

You Might Also Like