Gjilan

Pensionohet Naser Muji, zyrtar në Drejtorinë për Bujqësi e Pylltari

Postim i Bajram Isufit, drejtor në Drejtorinë për Bujqësi e Pylltari
Ceremonia e pensionimit të kolegut tonë!
Sot në ambientet e Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë, me mirënjohje dhe falenderim të veqantë i uruam pensionimit Naser Mujit, kolegut dhe punëtorit të Drejtorisë.
Dalja në pension është një nga momentet më të veqanta në jetën e çdo personi. Ajo sinjalizon se rrugëtimi i njerëzve që kalojnë rininë e tyre duke punuar shumë ka përfunduar.
I gjithë stafi i Drejtorisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë i uron atij shëndet dhe shumë fat në kapitullin e ri të jetës.
Mirupafshim, dhe fat të mirë për ju Naser Muji!

You Might Also Like