Gjilan

Pensionohet pedagogu Sejdullah Kadriu

Me një ceremoni të organizuar nga stafi i Shkollës së Mesme të Ultë “Musa Zajmi” në Gjilan, është mbajtur një mbledhje përshëndetëse për pedagogun Sejdullah Kadriu, i cili ka dalë në pension.
Drejtori i Shkollës së Mesme të Ultë. Ramdan Dërmaku, ka çmuar lart kontributin e pedagogut Sejdullah Kadriu, i cili për vite të tëra ka punuar në këtë shkollë.
Atij i është dëshiruar shëndet dhe çdo të mirë në jetë.

You Might Also Like