ARSIMI

Përurohet laboratori i shkencave të natyrës në Shkollën Fillore “Nazmi Hoxha”

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni, ka marrë pjesë në përurimin e labortatori të shkencave të natyrës në shkollën “Nazmi Hoxha” shkruan Radio Star.

Hyseni ka treguar se Shkolla “Nazmi Hoxha”, është shkolla e katërt që ka laboratorë shkencor dhe ka paralajmruar se edhe tri shkolla në komunën e Gjilanit, do të bëhen me labortator të njejtë.

Shkrimi i plotë:

Sot përuruam laboratorin e shkencave të natyrës në shkollën “Nazmi Hoxha”

You Might Also Like