Komunikacion

Policia dha 846 tiketa për ata që ranë ndesh me rregullat në komunikacion


Aktivitete javore në komunikacionin rrugor
Gjilan, 06 janar 2023
Drejtoria Rajonale e  Policisë Gjilan, Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor dhe Stacionet Policore të Drejtorisë Rajonale të Policisë Gjilan gjatë periudhës kohore 30.12.2022-05.01.2023 në vazhdën e implementim i Planeve Operativ ,,Siguria në trafikun rrugor’’ dhe “Sezoni dimëror” kanë realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë që mbulon shtatë (7) komuna.
Gjatë kësaj periudhe janë shqiptuar tetëqind e dyzet e gjashtë (846) gjoba për kundërvajtësit të cilët kanë rënë ndesh me ligjin për rregullat e trafikut rrugor.
Po ashtu në kuadër të këtyre planeve janë ndërmarr aktivitete edhe në:
• Hetim i njëzet e katër (24) aksidenteve të komunikacionit me dëme materiale,
• Hetim i trembëdhjetë 13) aksidente të komunikacionit me të lënduar,
• Konfiskuar nëntë (09) patentë shofer,
Njësitet Policore të Drejtorisë Rajonale të Policisë Gjilan kanë mbajtur dhe vazhdojnë të mbajnë pika të shumta të kontrollit të automjeteve me qëllim të prezencës sa më të madhe në terren dhe parandalimit të aksidenteve të komunikacionit rrugor, me theks të veçantë të aksidenteve me fatalitet.

You Might Also Like