Viti

Policia e Kosovës gjithnjë në krye të detyrës

Komuna e Vitisë po vazhdon aktivitetet dhe koordinimin në baza ditore për t’u përballur me gjendjen e krijuar pas përhapjes së pandemisë me Koronavirus.E se është kështu  dëshmon edhe angazhimi që po bëjnë institucionet komunale ato të sigurisë  organet sigurisë përkatësishtë policia e Kosovës e cila që nga shpallja e gjendjes emergjente nga Qeveria e Kosovës  si dhe shpalljës së Orës policore për kufizimin e qarkullimit të qytetarëve dhe të automjeteve nga ora 20,00 e deri në ora 10,oo e ditës si dhe nga ora 16,00 e deri në ora 20,00/Në këto intervale kohore të ndalimit të qarkullimit policia e Kosovës është e mobilizuar dhe është tërë në terren duke ndaluar dhe udhëzuar qytetarët se ndalimi I qarkullimit për ta është në interes të shëndetit të tyre dhe të të gjithëve  që të rrinë në shtëpi dhe të mos qarkullojnë në këtë kohë ndalimi pos në raste të domosdoshme dhe që të kenë leje qarkullimi nga organet kompetente sepse ndryshe do të ndërmarrin masat ligjore ndaj të padëgjueshmit/Aziz Zuka/

You Might Also Like