Gjilan

Punë praktike me pagesë për moshat 16 – 24 vjeç!

Komuna e Gilanit, edhe këtë vit do të vazhdoi programin e punës praktike të nxënësve dhe studentëve në intstitucionet komunale.
Kryetari i Gjilanit Alban Hyseni ka zhvilluar takime të ndara sot me Këshillin e Nxënësve të Gjilanit dhe studentët e Universitetit “Kadri Zeka”.
“Njoftuam të rinjtë për programin që mundëson 3 muaj praktikë në institucionet lokale me pagesë. Jemi një hap më tutje drejt fuzionimit të mësimit teorik me praktikën”, tha kryetari Hyseni.

You Might Also Like