Gjilan

Rexhep Kadriu kandidimin e Nazim Gagicës e cilëson rast të mirë për Gjilanin

Kam pasur rastin të bashkëpunojë me shumë njerëz, nga të gjitha shtresat dhe të gjitha profilet, por Nazimi ka qenë i veçantë; besnik e i sjellshëm, inivativ e i përgjegjshëm, mbi të gjitha njerëzor.
Kandidatura e Nazimit për Gjilanin, sinqerisht duhet nuk është thjeshtë një kandidat, është më tepër se kaq, është një shans për Gjilanin.
Nazimi në çdo pozitë e përgjegjësi që kishte dhe vazhdon të ketë në nivel lokal, është shndërruar në model, është marrë shembull. Vepruam bashkë për shumë vjet, në parti e institucione, asnjëherë nuk patëm telashe me ligjin sepse kishim bashkë qëllime madhore; mirëqenien e qytetarit.
Nazim, urime kandidatura e dalsh faqebardhë!
RK
 

You Might Also Like