Libri

Rrëfenjëz e një malli

Shefik Surdulli

Rrëfenjëz e një malli

Kryearave
Udhës
më ra ndërmend
kroni i çoban’ve

Lakova malit
teposhtë
te p’rroni i fellë
me lypë
ku e kisha lanë qëmoti
pusin e bollës

Sall ledina e klickave
në shpat
Rrëfenjëz e një malli

Dhe hija e murrizit
çufrrak.

©️shs

You Might Also Like