Libri

SHPALOHET, SHTJELLOHET E LEXOHET LIBRI I PARË I ZANË MALIT, “KUR DIELLI LIND NË BEBËZA”

Në ditën e tretë dhe përmbzllëse të Manifestimit poetik, {Shpalime pranë vere{

SHPALOHET, SHTJELLOHET E LEXOHET LIBRI I PARË I ZANË MALIT, “KUR DIELLI LIND NË BEBËZA”

Në ditën e tretë dhe përmbyllëse të manifestimit poetik, “Shpalime pranë vere”, në komunën e Vitisë, do të shpalohet, shtjellohet po edhe lexohet libri i parë poetik i autores Zanë Mali, edituar në fillim të këtij qershori nga Shtëpia botuese “Beqir Musliu”.

Për librin e Zanë Malit pritet të flasin Anton Nikë Berisha, Etleva Tafa dhe Emin Azemi.

Me këtë veprimtari treditore nën titullin “Shpalime pranë vere”, asociacioni alternativ i shkrimtarëve të Kosovës, Ars Clubi “Beqir Musliu”, përmbyll dhe veprimtaritë letrare pranverore dhe, kthehet pas pushimeve të verës me “Vjeshtën letrare të Gjilanit”.

You Might Also Like